Veilig wonen in Sittard en omgeving

Wij willen iedereen ervan kunnen garanderen dat onze beveiligingssystemen van topkwaliteit zijn. De beste beveiliging voor uw woning en bedrijfspand. Daarom zijn wij in het bezit van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hang- en sluitwerk met dit keurmerk garandeert een optimaal veilige woning. De kans dat een inbreker nog inbreekt in een huis voorzien van sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen neemt af met wel 95 procent! Maak daarom gebruik van onze service en kwaliteitssloten, en kies voor een optimale beveiliging in Sittard en in de omgeving van Sittard.

Voordelen van het PKVW

De meeste inbraken ontstaan omdat de gelegenheid er is. Er wordt dan ook veelal gesproken van ‘gelegenheidsinbrekers’. Als u ervoor zorgt dat een inbreker geen kans krijgt om in te breken, is de kans dat het alsnog gebeurt heel klein. Eén van de voordelen van sloten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen is niet voor niets dat de kans op een geslaagde inbraak afneemt met 95 procent. U kunt zich bovendien terecht veilig voelen in uw eigen huis. Nog een voordeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen is dat u in aanmerking kunt komen voor korting op de premie van uw inboedelverzekering. Uw verzekering weet namelijk ook wel wat veilig is!

Direct sloten laten plaatsen in Sittard of in de regio Sittard voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.